Waarom voor ITconnectancy kiezen ?

"Wij richten veranderprogramma's in met een menselijke aanpak."

Wij hebben een grote kennis en ervaring van het gebruik van veel soorten IT oplossingen voor het behalen van (strategische) doelen die leiden tot betere stuurinformatie en een lagere TCO door een gedegen roadmap bij het implementeren van de juiste hulpmiddelen.

De implementatie doen wij vaak via het MARD principe, Monitoring, Alerting, Reporting and Dashboarding. Hiervoor selecteren wij de bronnen die voorhanden zijn en integreren wij het zoveel mogelijk en streven wij naar een enkel dashboard en een integratie van gekalibreerde gegevens/informatie voor de doelgroepen.

Wij dagen nieuwe of bestaande klanten uit om vanuit de businessprocessen of de IT-processen hun bedrijfswaarde te creëren. Onze meeste klanten zijn in de gezondheidszorg, Financiën, publieke en lokale overheden actief. Daarnaast adviseren wij ook diverse managed service providers en Infra structuur providers.

Wij zijn een groep van enthousiaste en professionals die samenwerken vanuit dezelfde mindset en attitude die elkaar versterken. Wij kunnen projecten wereldwijd implementeren door geformaliseerde samenwerking met business partners in Europa en de UK.

Onze evidence based trackrecords van onze projecten en referenties zijn in overleg beschikbaar.