Welkom bij ITconnectancy

“Als de wereld buiten sneller verandert dan binnen, dan is er werk aan de winkel.”

“Het op één lijn brengen van de intrinsiek gemotiveerde mensen is uw kapitaal”

Over ons

Vanuit een samenwerking met diverse IT professionals begeleiden wij verbetertrajecten op het gebied van IT Operations als enabler voor IT innovatie. Hierbij kunnen wij putten uit onze diepgaande kennis, ervaring en mindset. Automatisering van bedrijfsprocessen heeft meestal invloed op meerdere afdelingen, verschillende werkwijzen en diverse tools. Daarin zit vaak ook het knelpunt voor een organisatie vanwege het gemis aan een overkoepelende laag voor de aansturing van het geheel, de orkestratie. Een belangrijke factor hierbij is de juiste stuurinformatie op het juiste tijdstip voor de juiste stakeholder beschikbaar te hebben. En niet te vergeten een goede samenwerking en een heldere en gedragen IT-visie bij alle betrokken medewerkers in de organisatie.
Vanuit een holistische view helpen wij de organisatie hierbij, o.a. door meer grip te krijgen op de juiste stuurinformatie en de inrichting van een goed governance model. Niet alleen belangrijk voor de IT-organisatie maar ook voor de compliance officers, privacy officers en security officers. Het geheel leggen wij vast in een realistische roadmap. Daarnaast ontzorgen wij de organisatie bij een implementatietraject.

Met dikwijls als resultaat een besparing voor de IT-Operatie doordat de vele soorten hulpmiddelen beter worden ingericht (IT-health checks), geïntegreerd en/of uitgefaseerd.

De verandering naar “keten denken” zorgt vaak voor een betere interne samenwerking.

Voor deze trajecten en projecten beschikken wij over trusted IT-advisors, IT-architecten, IT-security specialisten, projectmanagers, business managers, Proces & Governance- consultants en datascience-specialisten.

Operationeel, verrichten

Ondersteunen en/of uitvoeren van projectmanagement en (technische) implementatie van diverse software oplossingen die leiden tot betere stuurinformatie in de IT-Operatie. Onze insteek hierbij is het “teach the teacher”-principe, wij maken ons uiteindelijk overbodig door onze kennis en ervaring gestructureerd over te dragen.

Meer weten?

Tactisch, inrichten

Advisering en consultancy voor het versimpelen van IT-Operations, service integratie en systemintegratie via een high level design.

Meer weten?

Strategisch, richten

Begeleiding van innovaties met IT vanuit het perspectief van de informatievoorziening.

Meer weten?

Waarom voor ITconnectancy kiezen?

"Wij richten veranderprogramma's in met een menselijke aanpak."

Onze mindset

"Het op één lijn brengen van de intrinsiek gemotiveerde mensen is uw kapitaal"

Wij gebruiken onze innovatieve kennis en vaardigheden met human skills. Wij kijken dus naar de resultaten voor de organisatie, de IT-oplossingen, maar ook naar de effecten op de medewerkers. De intrinsieke motivatie van een ieder is een belangrijke succesfactor voor de lange termijn. Wij wijzen op self-empowerment van een ieder om voor de onderneming van waarde te zijn en te blijven.

Onze klanten

In de gezondheidzorg: diverse ziekenhuizen, financiële instellingen, in het onderwijs: diverse universiteiten, 
ICT-bedrijven Managed Service Providers, overheden zoals diverse gemeenten, bedrijven in de food, tech industrie en retailbedrijven.

test

Wij zijn nieuwsgierig naar elk contactmoment en kennismaking.

Neem contact op